Na 25. Adventním koncertu pro Výbor dobré vůle vystoupí tenorista Petr Nekoranec

Adventní koncert dobré vůle, který již od roku 1995 organizuje advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík ve prospěch Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové, se letos uskuteční v neděli 8. prosince od 19.00 hod. v koncertní síni kostela sv. Šimona a Judy na Starém Městě v Praze.

Benefiční či adventní koncerty pro Výbor dobré vůle jsou již 25 let slavnostní příležitostí pro setkání klientů a přátel spojená s krásnou hudbou a zpěvem a současně příležitostí k projevu solidarity s lidmi, kteří potřebují pomoc.
 
Letošní koncert bude ozvláštněn již podruhé vystoupením pana Petra Nekorance, který je od roku 2018 sólistou Stuttgartské opery. Tradičně vystoupí PKF – Prague Philharmonia. Na programu budou skladby Haydnovy, Mozartovy, Gounodovy či Schubertovy.
 
S každou vstupenkou na koncert v ceně 100 Kč k úhradě nákladů na koncert je spojen dar ve prospěch Výboru dobré vůle v částce 1500 Kč. Kromě něj je možné smluvně zajistit prezentaci společnosti jako sponzora koncertu.

K objednání vstupenek či v případě zájmu uzavřít smlouvu o sponzorském daru se prosím obraťte e-mailem či telefonicky na paní Janu Šafářovou. Kontakt a více informací najdete zde.
 
Partnerem koncertu je ČSOB.
 
Foto © Zolo Matuška
„Přáli bychom si, aby právo na důstojnou existenci měli i ti, kteří žijí s postižením nebo duševní nemocí, lidé opuštění a staří, ti, kteří mají jinou barvu pleti nebo jiný způsob života, ti, kteří se ocitli v nouzi nebo je zastihla zákeřná nemoc.“ Olga Havlová
Zelená linka +420 800 111 010 | Telefon: +420 224 216 883 | E-mail: vdv@vdv.cz | Sledujte nás na FACEBOOKu
Podporují nás
Mediální partneři:
Odběr novinek

Zadejte prosím e-mailovou adresu pro zasílání aktuálních informací: