IRACIONÁLNÍ UŽÍVÁNÍ LÉKŮ. Proč se držet poznatků vědecké medicíny?

Zveme vás na další přednášku z cyklu „Zdraví a životní styl“. Přednáška IRACIONÁLNÍ UŽÍVÁNÍ LÉKŮ. Proč se držet poznatků vědecké medicíny? se bude konat ve středu 2. 11. 2016 od 17.00 do 18.30 hodin, v Malém sále Městské knihovny v Praze na Mariánském náměstí 1.

Jakých chyb se dopouštějí pacienti při užívání léků a lékaři při jejich předepisování? Jakým mýtům o lécích lidé věří a proč je zdravější držet se poznatků vědecké medicíny? Přednáška bude zaměřena na (ne)rozumné užívání léků v medicíně a v péči o zdraví s ohledem na seniorský věk.

Přednáší Mgr. Tomáš Cikrt, který působil jako šéfredaktor Zdravotnických novin, mluvčí ministra zdravotnictví či moderátor diskusního pořadu televize Z1. Dnes je šéfredaktorem serveru Zdravotnickydenik.cz.

Vstupenky v ceně 40 Kč lze zakoupit online nebo v pokladně Městské knihovny na Mariánském náměstí 1. 

Více o projektu Zdraví a životní styl

„Přáli bychom si, aby právo na důstojnou existenci měli i ti, kteří žijí s postižením nebo duševní nemocí, lidé opuštění a staří, ti, kteří mají jinou barvu pleti nebo jiný způsob života, ti, kteří se ocitli v nouzi nebo je zastihla zákeřná nemoc.“ Olga Havlová
Zelená linka +420 800 111 010 | Telefon: +420 224 216 883 | E-mail: vdv@vdv.cz | Sledujte nás na FACEBOOKu
Podporují nás
Mediální partneři:
Odběr novinek

Zadejte prosím e-mailovou adresu pro zasílání aktuálních informací: