Příručka a prezentace: Zvyšte dopady projektů a přihlaste se do našich výzev!

V rámci programu Active Citizens Fund proběhly v několika krajských městech semináře pro žadatele o finanční podporu. Přinášíme vám prezentaci, kterou jsme na seminářích představovali. A také přehlednou příručku od Impact Academy: Jak zvýšit dopad projektů.

Impact Academy pro Active Citizens Fund připravila průvodce, který vás provede světem dopadů a poradí vám, jak zefektivnit váš projekt. Pomůže vám nově přemýšlet o tématu, organizovat práci ve vašem týmu a zahájit spolupráci s dalšími organizacemi a aktéry, kteří jsou pro váš projekt důležití. Dočtete se o zkušenostech ostatních a poučíte se z jejich kroků.

Organizace podporujeme bez ohledu na velikost a zkušenosti a jedním z našich cílů je oslovit i organizace, které nemají zkušenosti se psaním žádostí. Podpora méně zkušených neziskových organizací ze všech regionů ČR je totiž důležitá pro rozvoj občanské společnosti.

V prezentaci se dozvíte vše o programu, důležitá data a možnosti finanční podpory. Především vás ale provede po linii projektu, oblastech a zaměřeních, po finanční stránce žádosti a podobně.
Všechny dostupné informace k žádostem, materiály k vyplnění, průvodce a další, najdete na webu v sekci Stáhněte si.

Stále je možné konzultovat žádosti o základní granty s týmem programu Active Citizens Fund.

Všechny informace k programu Active Citizens fund najdete na webových stránkách www.activecitizensfund.cz.

„Přáli bychom si, aby právo na důstojnou existenci měli i ti, kteří žijí s postižením nebo duševní nemocí, lidé opuštění a staří, ti, kteří mají jinou barvu pleti nebo jiný způsob života, ti, kteří se ocitli v nouzi nebo je zastihla zákeřná nemoc.“ Olga Havlová
Zelená linka +420 800 111 010 | Telefon: +420 224 216 883 | E-mail: vdv@vdv.cz | Sledujte nás na FACEBOOKu
Podporují nás
Mediální partneři:
Odběr novinek

Zadejte prosím e-mailovou adresu pro zasílání aktuálních informací: