Sbírka Dárek pro Olgu

Podejte pomocnou ruku těm, kteří to nejvíc potřebují. Světlo dobré vůle, které v lidech probouzela Olga Havlová, můžete s námi nést dál. Přispějte do sbírky Dárek pro Olgu založené k jejím nedožitým 90. narozeninám. Pomozte potřebným tak, jak by to udělala i paní Olga.

PŘISPĚT NA DÁREK PRO OLGU MŮŽETE ZDE

Zakladatelka Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové se vždy snažila pomáhat lidem nemocným, opuštěným, žijícím v nedůstojných podmínkách. Letos by oslavila své 90. narozeniny. Při této příležitosti jsme uspořádali sbírku, díky které chceme vybrat symbolických 900 000 korun na pomoc znevýhodněným lidem. Úspěšné dosažení cílové částky a následné rozdělení mezi potřebné by bylo pro Olgu tím nejlepším narozeninovým dárkem.

Sbírka je součástí celostátní kampaně Olga je tu s námi, která připomíná významné výročí Olgy Havlové. V průběhu celého roku si budeme připomínat odkaz paní Olgy na mnoha akcích po celé České republice. Skladba Anety Langerové Píseň pro Olgu zazněla 14. března v živé premiéře na slavnostním benefičním koncertě v České národní bance a v podání místních sborů ji pak uslyšíme na desítkách setkání u Stromů Olgy Havlové.

Pomáháme potřebným již více než tři desítky let, a to díky vám! Naše společná pomoc cílí na děti a dospělé se zdravotním znevýhodněním, seniory, lidi nevyléčitelně nemocné či na ty, kteří se ocitli v sociální nouzi. Děkujeme za vaši pomoc a dobrou vůli!

Video spot vytvořený k nedožitým 90. narozeninám Olgy Havlové

„Přáli bychom si, aby právo na důstojnou existenci měli i ti, kteří žijí s postižením nebo duševní nemocí, lidé opuštění a staří, ti, kteří mají jinou barvu pleti nebo jiný způsob života, ti, kteří se ocitli v nouzi nebo je zastihla zákeřná nemoc.“ Olga Havlová
Zelená linka +420 800 111 010 | Telefon: +420 224 216 883 | E-mail: vdv@vdv.cz | Sledujte nás na FACEBOOKu
Podporují nás
Mediální partneři:
Odběr novinek

Zadejte prosím e-mailovou adresu pro zasílání aktuálních informací: