Golf dobré vůle opět pomohl dětem s dětskou mozkovou obrnou

Během trochu chladného a větrného dne 26. května se v Panorama Golf Resortu v Kácově podařilo vybrat celkem 142 400 korun, které použijeme na úhradu speciální pohybové terapie dětem s dětskou mozkovou obrnou.

I přesto, že finální rozhodnutí o tom, že se golfový turnaj uskuteční v plánovaném termínu padlo jen několik dnů před startem, na hřiště dorazilo přes 50 hráčů. Ti přispěli úhradou startovného ve výši 1 200 korun a také stokorunovými pokutami za dobrou i špatnou hru.

„Chci vám poděkovat, že jste přijeli, mnozí z vás už podruhé, a že jsme společně pomohli tam, kde je to potřeba. Naše zdravotnictví je sice na výborné úrovni a lékařům i sestrám patří za poslední měsíce mimořádný dík, ale pořád jsou místa, kde je naše pomoc nutná. Děkuju vám za to,“ loučil se po předání symbolického šeku na terase Panorama Golf Resortu Radek Hradil a přidal jména dětí, kterým „golfové peníze“ pomohly loni na podzim. Právě jeho zásluhou se před rokem projekt zrodil a nyní podruhé za sebou vynesl téměř sto padesát tisíc korun.

„Chtěla bych vám všem moc poděkovat. Je to letos náš první projekt s „živými lidmi“, tím víc mě to těší,“ usmívala se po vyhlášení nejlepších hráčů turnaje ředitelka Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové Monika Granja.

Moc děkujeme všem účastníkům, generálnímu partnerovi turnaje, firmě aeqoom a řediteli Radku Hradilovi a organizátorům z Putt PD.

Další fotografie najdete zde.

Foto © PuttPD/Pavel Lebeda

„Přáli bychom si, aby právo na důstojnou existenci měli i ti, kteří žijí s postižením nebo duševní nemocí, lidé opuštění a staří, ti, kteří mají jinou barvu pleti nebo jiný způsob života, ti, kteří se ocitli v nouzi nebo je zastihla zákeřná nemoc.“ Olga Havlová
Zelená linka +420 800 111 010 | Telefon: +420 224 216 883 | E-mail: vdv@vdv.cz | Sledujte nás na FACEBOOKu
Podporují nás
Mediální partneři:
Odběr novinek

Zadejte prosím e-mailovou adresu pro zasílání aktuálních informací: